Përfaqësues Marion Platta

Abgeordnetenhaus von Berlin

Marion Platta
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Wahlkreis (Lichtenberg 3)
rol: Fraktion (Umweltpolitische Sprecherin)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Marion Platta
Faqja e internetit : http://www.linksfraktion.berlin/fraktion/abgeordnete/marion_platta
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani