përfaqësues Markus Gleichmann

Thüringer Landtag Turingia


Markus Gleichmann
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Saale-Holzland-Kreis I
rol: Fraktion (Europapolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : https://www.markus-gleichmann.de/
Instagram: https://www.instagram.com/markus_gleichmann/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani