përfaqësues Markus Philippi

Stadtverordnetenversammlung Bad Nauheim

    Opinion mbi peticionin Rettet den Sprudelhof

    Freie Wähler/UWG
    kohët e fundit shkruar në 07/08/2018
    nuk përgjigjet akoma


Markus Philippi
parti : Freie Wähler/UWG
fraksion: Freie Wähler/UWG
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: stellv. Stadtverordnetenvorsteher
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani