përfaqësues Martin Herrmann

Stadtverordnetenversammlung Bad Sooden-Allendorf


Martin Herrmann
parti : B90/Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Stadtverordneter
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani