përfaqësues Martin Mahnkopf

Stadtrat Goslar


Martin Mahnkopf
parti : SPD
fraksion: Ratsfraktion SPD Goslar
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Bürgermeister
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani