përfaqësues Michael Ebling

Stadtrat Majnci

    Opinion mbi peticionin Baggersee für Mainz

    SPD
    kohët e fundit shkruar në 25/08/2020
    nuk përgjigjet akoma

Bürgermeister Michael Ebling
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Oberbürgermeister
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Michael Ebling
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani