përfaqësues Michael Müller

Abgeordnetenhaus von Berlin


Michael Müller
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Wahlkreis (Tempelhof-Schöneberg 4)
Faqja e internetit : http://www.michael-mueller-spd.de
Facebook: https://www.facebook.com/michael.mueller.berlin
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International