përfaqësues Michael Zyball

Gemeinderat Kürten


Michael Zyball
parti : FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Michael Zyball

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani