Përfaqësues Michele Monreal

Gemeinderat Kürten


Michele Monreal
parti : BfB
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Michele Monreal

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani