përfaqësues Paul Nemeth

Kreistag Landkreis Böblingen

    Opinion mbi peticionin Erhalt des Sulzbachsees ohne jegliche bauliche Veränderungen

    CDU, modifikuar për herë të fundit 13/05/2021

      Pajtohem / kryesisht pajtohem .
    ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

    Das Ganze empfand ich von Anfang an als „Schnapsidee“ der Kreisverwaltung. Der Eingriff in die Natur steht in keinem Verhältnis zum potenziellen Nutzen. Fördermittel des Landes halte ich für so ein Projekt für ausgeschlossen.


Paul Nemeth
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Kreisrat
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani