përfaqësues Paul Schlüter

Bezirksverordnetenversammlung Pankow


Paul Schlüter
parti : Linke
fraksion: Linke
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani