përfaqësues Peter Heuschneider

Stadtrat Oer-Erkenschwick


Peter Heuschneider
parti : BOE
fraksion: BOE
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International