përfaqësues Peter Patt

Kreistag Landkreis Peine

Peter Patt
fraksion: Peiner Bürgergemeinschaft/Piraten
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Peter Patt
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International