përfaqësues Peter Singer

Kreistag Rhein-Erft-Kreis

Peter Singer
parti : DIE LINKE
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Peter_Singer
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani