përfaqësues Ralph Bartoschek

Stadtrat Neuburg an der Donau

  Opinion mbi peticionin Sichere Geh- und Fahrradwege für Neuburg!

  SPD, modifikuar për herë të fundit 21/09/2020

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen

  Ich bin der Meinung, dass sich die Situation für Fahrradfahrer*innen in Neuburg verbessern lassen würde.
  Z.B. auf Grundlage der Erkenntnisse von Professor Monheim oder sonstigen Fachleuten könnte ein Masterplan über die Fahrradsituation gelegt werden um so Schritt für Schritt und im Rahmen der finanziellen Möglichkeiten Verbesserungen um zu setzen.


Ralph Bartoschek
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2026
rol: Referat für Soziales, Gesundheit und Pflege
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International