përfaqësues Reinhard Rübner

parlament Kellinghusen


Reinhard Rübner
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2023
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Reinhard Rübner

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani