përfaqësues Richard Burger

Gemeinderat Oberkochen


Richard Burger
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Stadtrat, Fraktionsvorsitz
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani