përfaqësues Rolf Stratmann

Rat der Stadt Salzgitter


Rolf Stratmann
parti : CSU
fraksion: Ratsfraktion der CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani