Përfaqësues Roswitha de Jong-Ebken

Stadtrat Jever


Roswitha de Jong-Ebken
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Fraktionsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani