Përfaqësues Sandra Dankert

Gemeinderat Eutin


Sandra Dankert
parti : FDP
fraksion: FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2023
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani