përfaqësues Sebastian Schlüsselburg

Abgeordnetenhaus von Berlin

Sebastian Schlüsselburg
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Wahlkreis (Lichtenberg 4)
rol: Fraktion (Rechtspolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Sebastian Schlüsselburg
Faqja e internetit : http://www.sebastian-schluesselburg.de
Twitter: https://twitter.com/schluesselburg
Facebook: https://www.facebook.com/sebastian.schluesselburg
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International