përfaqësues Simon Aulepp

Stadtverordnetenversammlung Kaseli

  Opinion mbi peticionin RAUSSENS CALLING!!! SAVE UNTEN!!! - Erhalt des Club Unten Kassel

  Linke, modifikuar për herë të fundit 31/05/2016

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Nach dem Wegfall vieler Jugendkulturangebote in Kassel sind Erhalt und Ausbau von Jugeneinrichtungen wie des Club Unten dringend notwendig. Bei der Schaffung neuer Angebote und vor allem deren Finanzierung muss die Stadt eine maßgebliche Rolle spielen. Auch eine voll auskömmliche städtische Finazierung darf dabei einer selbstbestimmten Gestaltung der Einrichtungen durch die dort aktiven Nutzer*innen nicht im Wege stehen.


Simon Aulepp
parti : Linke
fraksion: Linke
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani