përfaqësues Stefan Jox

Stadtrat Bochum


Dr. Stefan Jox
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: Ratsmitglied der Stadt Bochum
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani