përfaqësues Stephan Bergmann

Stadtrat Königswinter

Stephan Bergmann
parti : KöWI
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Stephan Bergmann
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani