Përfaqësues Sylvia Köbler-Gross

Stadtrat Majnci

    Opinion mbi peticionin Baggersee für Mainz

    Grüne
    kohët e fundit shkruar në 25/08/2020
    nuk përgjigjet akoma


Sylvia Köbler-Gross
parti : Grüne
fraksion: Grüne
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol:
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani