përfaqësues Theodor Walter

Stadtrat Neuburg an der Donau

  Opinion mbi peticionin Sichere Geh- und Fahrradwege für Neuburg!

  Bündnis 90 / Die Grünen, modifikuar për herë të fundit 28/09/2020

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Es wäre erfreulich, wenn nach jahrzehntelangem Kampf um eine echte Gleichberechtigung aller Verkehrsteilnehmer wenigstens erste Verbesserungen kurzfristig in Neuburg erreicht werden könnten. Die Forderungen der Petition sind ein Schritt in die richtige Richtung.


Theodor Walter
parti : Bündnis 90 / Die Grünen
fraksion: Bündnis 90 / Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2026
rol: Stadtrat
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International