përfaqësues Thomas L. Kemmerich

Thüringer Landtag Turingia


Thomas L. Kemmerich
parti : FDP
fraksion: FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Erfurt III
rol: Fraktion (Fraktionsvorsitzender)
Twitter: https://twitter.com/KemmerichThL
Facebook: https://www.facebook.com/KemmerichThomasL/
Instagram: https://www.instagram.com/thomasl.kemmerich/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani