përfaqësues Thomas Okos

Stadtrat Frechen


Thomas Okos
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rrethi zgjedhor : Wahlkreis 9 Frechen-Mitte
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani