përfaqësues Ulrich Gasteyer

Opinion mbi peticionin Ärztemangel im Raum Nastätten

FWG, modifikuar për herë të fundit 16.11.19

Vendimi i grupit të publikuar nga Werner Sorg . Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit FWG
  Pajtohem / kryesisht pajtohem .

Die Stellungnahme der FWG-Fraktion im Stadtrat der Stadt Nastätten zu dieser Petition können Sie unter folgenden Adressen einsehen:

www.fwg-nastaetten.de/aktuelles/
oder
www.facebook.com/191773441545056/posts/468022693920128/

Ulrich Gasteyer
parti : FWG
fraksion: FWG
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani