Përfaqësues Ursula Schymanski

Gemeindevertretung Mühltal


Ursula Schymanski
parti : Die Linke
fraksion: Die Linke
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani