Përfaqësues Ute Dähnel

Bezirksverordnetenversammlung Pankow


Ute Dähnel
parti : Linke
fraksion: Linke
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Ute Dähnel

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani