përfaqësues Uwe Döbler

Opinion mbi peticionin Ja zum kommunalen Wohnungsbau auf dem Gassla-Areal - Faire Miete in guter Lage für alle!

SPD, modifikuar për herë të fundit 21.12.20

  Pajtohem / kryesisht pajtohem .
✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

Weil wir Bedarf an bezahlbaren kommunaleigenen Wohnraum in Weißenburg haben, das Grundstück dafür zentrumsnah und von der Größe her ideal ist. Das Ansinnen dort stattdessen einen Parkplatz zu errichten eine Verschwendung wertvolle Flächen und nicht zeitgemäß ist, - zumal es andere Möglichkeiten für Parkplätze gibt.

Uwe Döbler
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2026
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani