përfaqësues Werner Allendorf

Kreistag Rheinisch-Bergischer Kreis


Werner Allendorf
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: Mitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani