përfaqësues Wilhelm Schmitz

Gemeinderat Lindlar

  Opinion mbi peticionin Ausbau Gehweg Hartegasse - Unterfeld - Breun

  CDU, modifikuar për herë të fundit 14/03/2017

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

  Ich unterstütze den Bau eines Rad/Gehweges von Breun nach Hartegasse als eine Sinnvolle Maßnahme zum Schutz der Kinder und allen anderen Personen die diese Strecke nutzen.
  Als Gemeinde und Kreistagsvertreter für Hartegasse und Umgebung weis ich aber auch, dass hier der Landesbetrieb zuständig ist und wir hier keinen direkten Einfluss haben. Wir müssen aber am Ball bleiben und die Forderung ständig erneuern.


Wilhelm Schmitz
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International