Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Du sagtest mal, dass du deine Karriere in KL beenden wollest. Bitte, auch wenn es die 2. Liga ist, komm und werde zum unsterblichen Helden in der Welt der meist geldgierigen und auf Glamour ausgerichteten Jungprofis. Du musst niemandem mehr etwas beweisen und der FCK braucht dich jetzt! Viele Grüße

1 Kundër-argument shfaqje

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International