Rajon : Landkreis Ansbach und Donau-Ries
Trafik&transport

Mission Bahnstation

Peticioni drejtohet tek
Verkehrsministerin Kerstin Schreyer
3.213 mbështetësit
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar tetor 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 23/01/2022
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

shkruaj argument

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Klimaschutz, Verkehrswende, Tourismus, Ländlichen Raum stärken, Die Facebookgruppe: Pro Reaktivierung Hesselbergbahn Nördlingen-Gunzenhausen unterstützt sehr gerne die Bahnreaktivierung Dombühl-Nördlingen. Unsere Gruppe bietet derzeit die umfangreichsten Infos zum Thema Reaktivierung. Leider war es in der Causa Dombühlstrecke zuletzt im Gegensatz zur Hesselbergbahn sehr ruhig. Beweis: Siehe unsere Faxbookgruppe mit allen Zeitungsartikel, Gutachten, Kampagnen usw.

burim : Die Facebookgruppe: Pro Reaktivierung Hesselbergbahn Nördlingen-Gunzenhausen

4.4

0 kundër-argumentet
përgjigju me një argument kundër

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Unterstützung der Petition

Schönen Guten Tag, da ich dieses Engagement von jungen Menschen zur Reaktivierung der Bahnstrecke von Dombühl durchgehend bis Nördlingen für eine großartige Sache halte, bitte ich um Unterstützung. Weitere Informationen zum Stand der Reaktivierung gibt aus auch auf www.eisenbahn-woernitz-franken.com

burim : Eine fast vergessene Bahnstrecke Dombühl-Dinkelsbühl-Nördlingen

4.2

0 kundër-argumentet
përgjigju me një argument kundër

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

shkruaj argument

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Më shumë për temën Trafik&transport

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani