Rajon : Gjermania

Einführung autofreier Tage in Städten, kostenloser Nahverkehrsnutzung sowie weiterer international bewährter Maßnahmen zur Verkehrsgestaltung

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Deutschen Bundestags
34 mbështetësit 34 në Gjermania
Procesi i peticionit ka mbaruar
  1. Filluar nëntor 2019
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I përfunduar

Kjo është një kërkesë në internet des Deutschen Bundestags .

Më shumë për temën

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani