Rajon : Turingia

Waldumbau statt Waldstilllegung

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Thüringer Landtages
1 251 1 251 në Turingia
Peticioni është hequr nga platforma
  1. Filluar 2019
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I përfunduar

Kjo është një kërkesë në internet des Thüringer Landtages .

përpara

06/10/2019 Shtypni rishikimin e Fillestarët e peticionit:

„Waldumbau statt Waldstilllegung“ : Online-Petition läuft noch zwei Wochen


12/09/2019 Shtypni rishikimin e Fillestarët e peticionit:

Petition gegen Wald-Stilllegung


Më shumë për temën

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani