Rajon : Житомирська область
Punë të jashtme

Закрийте небо над Україною, вас ціла країна, всі за. Все населення України.

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Європейський Союз, ООН, НАТО
5 Mbështetëse
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
5 Mbështetëse
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar mars 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 03/04/2022
  4. Dialog
  5. I dështuar

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani