Rajon : Erlangen
Siguri

Zaun für die Hundewiese am Holzweg in Erlangen Büchenbach

Peticioni drejtohet tek
Oberbürgermeister Florian Janik + Amt für Umweltschutz und Energiefragen
91 mbështetësit 71 në Erlangen
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar tetor 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Die Petition wurde eingereicht

në 09/02/2021 13:12

Die Petition wurde an Hr.dr.Janik geschickt.Jetzt müssen wir abwarten was (und ob?) passiert. Danke für ihre Unterstützung 😊👍


Më shumë për temën Siguri

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani