Reģions: Diseldorfa
Petīcijas Ai-Fitness Flingern: Axel und die Spiegel müssen bleiben! attēls
Sports

Ai-Fitness Flingern: Axel und die Spiegel müssen bleiben!

Petīcija ir adresēta
Ai Fitness
31 atbalstītājs 25 iekš Diseldorfa
1% no 3 700 kvorumam
31 atbalstītājs 25 iekš Diseldorfa
1% no 3 700 kvorumam
  1. Sākās 2024.26.5
  2. Kolekcija vēl nav > 4 nedēļas
  3. Iesniegšana
  4. Dialogs ar saņēmēju
  5. Lēmums

Es piekrītu, ka mani dati tiks saglabāti . Es izlemju, kurš var redzēt manu atbalstu. Es jebkurā laikā varu atsaukt šo piekrišanu .

Unser top Trainer Axel muss bei Ai-Fitness bleiben! Er ist einer der besten und kann nicht ersetzt werden! Ebenso verlangen wir die Spiegel im Kursraum (nur die Folien abmachen)! Es kann nicht sein, dass man in einem vollkommen dunklen Raum trainieren muss, geblendet von den Disco Strahlern und ohne den Trainer zu erkennen. Spiegel sind absolut notwendig!

Pamatojums

Nur weil es der neuen Fitnessstudio Leitung so passt, werden die besten Trainer nach und nach entlassen, aus fadenscheinigen Gründen! Axel sollte uns zurechtweisen, weil sich alle (!) Kursteilnehmer über die angeklebten Spiegel und die komplette Abdunklung des Kursraumes beschwerten. Das ist nicht die Aufgabe von Trainern, den Mitgliedern den Mund zu verbieten oder uns wie unmündige zu behandeln. Unfassbar! Und die Spiegel müssen wieder her!

Paldies par atbalstu , Zoe Köhn no Düsseldorf
Jautājums iniciatoram

Saite uz petīciju

Attēls ar QR kodu

Noplēšama lapiņa ar QR kodu

lejupielādēt (PDF)

Tulkojiet šo petīciju tūlīt

Jaunā valodas versija

Debates

Der Sportunterricht soll wieder Spass machen. Der Raum in AI Flingern in Düsseldorf ist aktuell dafür nicht geeignet geworden.

Pagaidām nav PRET argumentu.

Kāpēc cilvēki paraksta

Rīki petīcijas izplatīšanai.

Vai jums ir sava vietne, emuārs vai viss tīmekļa portāls? Kļūsti par šīs petīcijas aizstāvi un pavairotāju. Mums ir reklāmkarogi, logrīki un API (interfeiss), ko iegult jūsu lapās. Uz instrumentiem

Tulkojiet šo petīciju tūlīt

Jaunā valodas versija

Palīdziet stiprināt pilsoņu līdzdalību. Mēs vēlamies padarīt jūsu bažas dzirdamas un palikt neatkarīgiem.

Veiciniet tūlīt