openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Petiția Contra MICȘORĂRII alocației pentru copii din afara Austriei. Petiția Contra MICȘORĂRII alocației pentru copii din afara Austriei.
  • Von: Auch Engel brauchen Schutzengel e.V.
  • An: Guvernului AT si Comisia europeana
  • Region: Österreich mehr
    Kategorie: Außenpolitik mehr
  • Status: Petition in Zeichnung
    Sprache: Rumänisch
  • 12 Tage verbleibend
  • 188 Unterstützende
    9% erreicht von
    2.000  für Sammelziel

Petiția Contra MICȘORĂRII alocației pentru copii din afara Austriei.

Deutsche Petition

Blocarea #Indexarii alocatilor pentru copii din afara austriei, dar la care parintii muncest si platesc taxe si impozite in Austria

Begründung:

AEBS.org am initiat petitia Contra MICȘORĂRII alocației pentru copii din afara Austriei.

Premierul Austriei Sebastian Kurz impreuna cu Ministrul Familiei Austreac Juliane Bogner-Strauß, au hotarat pe 1.Mai 2018, ca incepand cu anul 2019, Alocatia pentru copii ce traiasc in afara Austriei se va adapta la viata de trai din tara unde traiesc.

De ex. Copii ce traiesc in Belgia vor primi mai multi bani ca pana acuma. Copii ce sunt in Ungaria vor primi intre 90 – 100 EUR iar cei din Romania intre 80-90 EUR lunar.

In momentul de fata, Austria trimite in strainatate la copii ce nu sunt in Austria 273 milioane de EURO. Dupa noul calcul Ministrul Familiei Austreac Juliane Bogner-Strauß spune ca le vor ramane in Buget peste 100 de milione de EURO ce ii vor folosi in folosul copiilor din Austria.

Pe lângă faptul că această inițiativă a Cancelarului Austriac Sebastian Kurz încalcă legile Europene și a drepturilor copiilor, îi mai și discriminează. Trebuie reținut că acești copii care au părinții departe de casă se vor simți altfel, diferiți, față de cei din statul unde părinții lor lucrează. Acești români plecați peste granițe din cauza greutăților și nu din plăcere plătesc aceleași contribuții la stat, ca orice cetățean austriac, deci automat este beneficiarul acelorași drepturi că austriacul. Din păcate, majoritatea familiilor nu acceptă varianta că mama care își crește coilul singură să o însoțească și de acea e nevoită să-și lase copilul în România, în grija bunicilor. Este dureros atât pentru mamă, cât și pentru copil. Statul german a încercat și el această măsură a alocațiilor, dar Comisia Europeană a declarat-o ilegală și tocmai acest precedent ne-a dat convingerea că încercarea noastră poate nu este inutilă. Numărul cât mai mare de semnături va face posibilă chiar prezentarea acestei petiții la Consiliul European.

Daca muncesti in Austria indiferent daca ai sau nu copii, atunci semneaza si tu petitia. Te costa doar 30 de secunde.

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Saldenburg, 12.05.2018 (aktiv bis 02.06.2018)

Debatte zur Petition

>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument

Warum Menschen unterschreiben

Um Menschen und europäische Verträge zu schützen.

Pt.copii care ramin cu sufletul zdrobit cind mama lor pleaca sa le cistige piinea.Am si eu 2 copii si cunosc sentimentul cind iti lasi copilul in urma ca sa pleci la lucru

Nu sant de acord cu micsorarea alocatiei copilului . Consider ca aceasta este o discriminare si se incalca dreptul de cetatean european !

Fur mein kinder

Doresc un trai mai bun pentru copiii romani .

>>> Zu den Kommentaren

Formular auf der eigenen Webseite einbinden

Banner auf der eigenen Webseite einbinden

Code-Snippet Horizontal:
Code-Snippet Vertikal:

Letzte Unterschriften

• Daniela-Ancuta Borz Weiz | Österreich vor 35 Sek.
  • Rada Lucian Stelian Brasov | Rumänien vor 12 Std.
  • Laurentiu Gheorghe Weilheim vor 1 Tag
  • Fofiu Ioan Au vor 1 Tag