përfaqësues Adolf Krause

Kreistag Landkreis Celle

  Opinion mbi peticionin Die Erich Kästner Schule darf nicht verkauft werden

  CDU modifikuar për herë të fundit 28/04/2016

    Unë heq dorë.

  Da ich noch mehr Hintergrundwissen benötige und es erst eine kurze Unterrichtung in meiner Fraktion gegeben hat,muss ich meine endgültige Stellungnahmen noch zurückstellen.
  Ich halte eine Petition zum jetzigen Zeitpunkt auch noch verfrüht.
  Über den baulichen Zustand der Erich Kästnerschule werde ich mich in der nächsten Zeit
  kundig machen.

  Opinion mbi peticionin Nein zur Y-Trasse!

  CDU
  kohët e fundit shkruar në 28/11/2014
  nuk përgjigjet akoma


Adolf Krause
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International