përfaqësues Alexander Spangenberg

Gemeinderat Ladenburg


Alexander Spangenberg
parti : Bündnis 90/Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: 2. Bürgermeisterstellvertreter
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani