përfaqësues Axel Weber

parlament Bernkastel-Kues


Dr. Axel Weber
parti : UBU
fraksion: UBU
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Vorsitzender der UBU
Faqja e internetit : https://ubu-bks.de/Kontakt/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International