Përfaqësues Berivan Aymaz

Landtag Nordrhein-Westfalen

Berivan Aymaz
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
Zgjedhur : 14.05.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Köln VI
rol: Fraktion (Flüchtlingspolitische Sprecherin), Fraktion (Migrations-, Integrationspolitische Sprecherin), Fraktion (Entwicklungshilfepolitische Sprecherin)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Berivan Aymaz
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani