përfaqësues Bernd Reppin

Stadtrat Magdeburgu - heq dorë

  Opinion mbi peticionin Barleber See in großer Gefahr

  Fraktion CDU/FDP/BfM
  kohët e fundit shkruar në 23/01/2018
  nuk përgjigjet akoma

  Opinion mbi peticionin Fahrradstadt Magdeburg. Jetzt! / FahrRad-Aktionstag 2017

  Fraktion CDU/FDP/BfM, modifikuar për herë të fundit 26/10/2017

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.

  Ich stimme gern zu, denn der Radverkehr ist ein wesentlicher Bestandteil der Lebensqualität unserer Stadt.


Bernd Reppin - heq dorë
parti : CDU
fraksion: Fraktion CDU/FDP/BfM
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International