Përfaqësues Dagmar Keller-Bartel

Kreistag Rheinisch-Bergischer Kreis


Dagmar Keller-Bartel
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Dagmar Keller-Bartel

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani