përfaqësues Daniel Freiherr von Lützow

Landtag Brandenburg


Daniel Freiherr von Lützow
parti : AfD
fraksion: AfD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Teltow-Fläming III
Facebook: https://www.facebook.com/Daniel-Freiherr-von-L%C3%BCtzow-1428591354092550/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International