përfaqësues Dietmar Otto

Opinion mbi peticionin Rettet den Wald an den Upstallwiesen

SPD

shkruar për herë të fundit në 21.09.2020
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin Stahnsdorf: Für den Erhalt der Grünfläche an der Sputendorfer Str. & gegen eine Bebauung!

SPD modifikuar për herë të fundit në 18.01.2020

Pajtohem / kryesisht pajtohem .

Es gibt genügend Bebauungsflächen, die noch nicht bebaut sind. Weiterhin hat die SPD seit Jahren ein INSEK für Stahnsdorf gefordert. Dieses Konzept sollte zunächst erarbeitet werden.

Dietmar Otto
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani